Тази седмица Apple представи новия си таблет iPad Pro с много гръмки

...
Тази седмица Apple представи новия си таблет iPad Pro с много гръмки
Коментари Харесай

Рекламата на iPad Pro, която накара Apple да се извини

Тази седмица Apple показа новия си таблет iPad Pro с много гръмки думи и сериозна поръчка за един артикул, който в действителност си заслужава да притежаваме. По-тънък и мощен от всеки път, с в действителност впечатляващ дисплей. Дотук добре, само че продажбите на таблети на компанията в последните години повдигат на напред във времето въпросът кой въобще към момента си купува тази джажда.
 Apple и решението на компанията да създава роботи за дома
След неуспеха с електрическите автомобили - какъв ще е новият ход на Apple

В търсене на следващия огромен триумф

Очакванията към продажбите на новия iPad Pro също не са високи, изключително след рекламата му, която обиколи обществените мрежи за малко, след което бе спряна от самите Apple. Последва и опрощение.

В късото видео, което носи името  " Crush! ", виждаме разнообразни предмети като пиано, грамофон, фотоапарат и багра, с които се основава изкуство. Всички те обаче са унищожени от хидравлична преса, а най-после остава единствено едно - таблетът.  

Meet the new iPad Pro: the thinnest product we’ve ever created, the most advanced display we’ve ever produced, with the incredible power of the M4 chip. Just imagine all the things it’ll be used to create.
— Tim Cook (@tim_cook)
Рекламата предизвика вълна от рецензии от представители на креативните среди, които не считат, че техният труд може да бъде сменен или пък поместен в електронно устройство, било то и в iPad Pro. А Хю Джакман даже съобщи, че това е " заличаване на човешкото прекарване ", написа The Verge.

От Apple побързаха да отвърнат с реакция като се извиниха и признаха, че рекламното видео е " пропуснало задачата " си.  " Креативността е в нашата ДНК в Apple и за нас е извънредно значимо да проектираме артикули, които дават опция на създателите по целия свят ", изясняват от компанията и се пазят, че желаят да подкрепят различните начини, по които човек може да изрази себе си.
 Polar ID - ще бъде ли лицевото различаване на Android по-добро от Face ID на Apple
Кога и Android ще има дейно лицево различаване

И с какво ще се разграничава от Face ID

Междувременно се появиха и други критки към софтуерния колос, този път поради огромнитe прилики сред рекламата на новия им таблет и телефон на LG от 2008 година И за някои този следващ неверен ход на Apple е началото на края на един от техните артикули - iPad.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР